PERHATIAN:

Selepas mengisi order form, sila tunggu maklumbalas dari pihak kami dalam masa 24 jam. Anda juga boleh memaklumkan kepada pihak kami melalui whatsapp 019424226 untuk maklumbalas segera.

Deposit hendaklah dijelaskan dalam tempoh 24 jam selepas persetujuan daripada maklumbalas kami.

| Terima Kasih |

BORANG TEMPAHAN

Nama:
Alamat Email:
No Telefon:
Alamat Penghantaran:
Tempahan Anda: **Sila nyatakan secara terperinci maklumat tempahan
Cara Pembayaran: **Setiap tempahan mesti disertakan dengan deposit 50% dari jumlah order **Anda akan dimaklumkan mengenai jumlah kos yang terbabit selepas tempahan anda diterima. No akaun akan dimaklumkan kemudian. Maybank2u.com
CIMB
COD
Cara Penghantaran:

Click here to create your own form.

Monday

INNER


Inner tempahan dari rakan sepejabat.  Kain disediakan oleh rakan, saya ambil upah jahitkan sahaja.  Kos jahit sehelai inner RM12, inner dengan half pengeras.  Selesai 11 pasang inner semuanya.


TELEKUNG JERSEY - WHITE


Jersey Off White tempahan dari seorang rakan untuk dijadikan hadiah...alhamdulillah.....postage goes to Jengka, Pahang...




Friday

TUTORIAL TUDUNG SYRIA SOFT AWNING



Simple tutorial ni sebenarnya pilihan untuk mereka yang suka awning yang labuh menutup pipi (jika sekiranya anda bermuka kecil dan tidak panjang).  Untuk saya tidak berapa sesuai sebab muka saya kecil dan sedikit chubby, jadi mcm terasa menutup muka lak....apa pun ni pilihan individu, ramai org suka awning labuh ni, bahkan ada yang buat lebih labuh sehingga 16-17 inci, boleh cuba bereksperimen.

Di bawah sedikit penerangan serba ringkas berkenaan cara membuat awning tudung soft dengan jahitan di kepala awning untuk awning tegap tanpa pengeras, so boleh je lempar dalam mesin basuh.  Untuk awning tegap seperti ini perlu kain lycra cotton atau moss crepe yang tidak terlalu nipis.  Ada sesetengah lycra cotton tidak mampu tegap kerana kain yang sedikit lembik.  

Anda boleh padankan dengan body tudung samada lycra cotton bercorak atau kosong atau boleh juga gunakan apa2 sahaja pilihan kain.



posted from Bloggeroid

Wednesday

TEMPAHAN TUDUNG UNTUK UMRAH

Alhamdulillah....selesai lagi 3 pasang....2 pasang untuk tudung umrah katanya....body kain lycra n saya padankan dengan lycra cotton supaya tudung sedap dipakai.  Keduanya saiz SL atau labuh hadapan dalam 20 inci, ada sedikit cutting tepi supaya tak ketara seperti tudung bulat.....ukuran muka free size atau lebih kurang 11.5 inci, soft awning dengan tetulang dan dijahit bersama pelapik dagu.  If muka bersaiz besar/kecil, kena info semasa tempahan.

Harga tudung ni RM50/pcs.





Ini pula tempahan dari orang yang sama, customer request tudung sekolah saiz paling kecil.  Body dari kain lycra.

Tuesday

Tudung Sukan Buat Baby

Emergency siapkan tudung si kecik, dah membebel dah dia....kali ni request tak mau labuh mcm tahun lepas, so kita jahitkan saja....pastu kena le jadi model lak....


Monday

Telekung Untuk Kanak-Kanak


Alhamdulillah telekung untuk kanak-kanak....



Selamat Datang 2017

Alhamdulillah.....sekolah pun sudah bermula.....






 

Sunday

TUDUNG 3 LAYER ALA2



3 layer tudung ala2 cik pari.....request dr pren....lama tak try buat, ni fresh up balik....

Tudung Sekolah



Tudung sekolah sekali ngan sulam tag nama.....



BAG TAG FOR A FRIEND

Alhamdulillah siap bag tag ni untuk my fren.....comel2 je si hero pilih apa yang dia nak, nanti nak diletakkan dekat beg sekolah, dkt kotak pensil n mcm2 lagi katanya.....1 extra (not in the picture) yang tersilap cetak pun kita pass gak so leh je letak mana2 nanti.....


Ni draft yang kita buat untuk pilihan si hero my fren....




Yang dah siap dicetak, n dah siap delivery....tq fren...

RM12-RM15 per pcs
Lebih dari 5 pcs, RM10 per pcs

(Excluding Postage)